Čokoláda pro znalce
24
%
189 Kč 249 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha obsahuje mnoho zajímavých příběhů, poznámek k ochutnávání nejčistších čokolád na světě, faktů z historie, mýtů o čokoládě, řadu receptů i „filozofii čokolády“. Pomůže vám stát se skutečnými znalci. Máte-li rádi čokoládu, tato kniha vám dá ty správné informace, jak zjistit, která čokoláda je skutečně dobrá a jak ji ještě lépe vychutnat.
| Autor: | Chloé Doutre-Roussel |
| Nakladatel: | Slovart |
| ISBN: | 80-7209-825-X |
| Rok vydání: | 2006 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná s přebalem matná |
| Počet stran: | 224 |
| Zařazení: | populárně-naučné publikace • čokoláda |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Culinaria Francie
-
Cucina ceca
Lea Filipová
-
K.
Roberto Calasso
-
Česká kuchyně německy
Lea Filipová
-
Nejchutnější vánoční cukroví s origin...
neuveden
-
Culinaria Itálie
Claudia Piras
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Zdobení dortů
Autumn Carpenter
-
Sladké
Ottolenghi Yotam
-
Harry Potter and the Cursed Child
J. K. Rowling
-
The tales of beedle the bard
J. K. Rowling
-
Chlapeček
Elle Mendenhall
-
Holčička
Elle Mendenhall
-
Harry Potter and the Deathly Hallows
J. K. Rowling
-
Jamie Oliver Everyday Super Food
Jamie Oliver
-
Bruce Springsteen
Gillian G. Gaar
