Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hitlerovy hlavní stany

Hitlerovy hlavní stany
77 %

115  Kč 499 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Popisuje všechna obydlí, v nichž Adolf Hitler před válkou i během ní žil. Od jedné pronajaté místnosti ve dvacátých letech přes nemocniční pokoj, vězeňskou celu, monumentální budovy Říšského kancléřství, vlak, jachtu až po bunkr v podzemí, kde on i jeho žena, Eva Braunová, nalezli na jaře roku 1945 smrt. Kniha je doplněna bohatým fotografickým materiálem, některé snímky dosud nebyly nikde publikovány. Zobrazena jsou nejen všechna zmiňovaná místa, ale také mnoho osob, které zde s diktátorem žili nebo ho navštěvovali. Vše zpestřuje také citace z knih o každodenních událostech z jeho života a života zaměstnanců, jako například sekretářek, osobních strážců, řidiče… Věříme, že tato publikace bude lahůdkou pro ty, kteří se zajímají o druhou světovou válku, i pro ostatní čtenáře, jež si chtějí rozšířit své znalosti historie.
Autor:
Nakladatel: COLUMBUS spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7249-236-7
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 210
Zařazení: monografie druhá světová válka (1939-1945) Německo politici pevnosti nacisté rezidence Berghof (Obersalzberg, Německo)
Mohlo by se vám také líbit..