Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Grundzüge der Lebensmitteltechnik

Grundzüge der Lebensmitteltechnik
10 %

4770  Kč 5 323 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Aus dem Inhalt von Grundzüge der Lebensmitteltechnik: Lebensmitteltechnik als Wissenschaftsdisziplin Rohstoffe Physiko-chemische Grundlagen disperser Lebensmittelstoffe Rheologie der Lebensmittel Qualitätssicherung Prozesstechnische Grundlagen Kältebehandlung von Lebensmitteln Produktionsverfahren Prozess- und Betriebsgestaltung
Autor:
Nakladatel: Behr's Verlag
Rok vydání: 2016
Jazyk : Němčina
Vazba: Hardback
Počet stran: 848
Mohlo by se vám také líbit..