Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Milníky civilizace

Milníky civilizace
18 %

368  Kč 449 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha uvádí více než 25 nejvýznamnějších milníků v historii civilizace, od domestikace zvířat po pojem nuly, od prvního záměru veřejně prospěšné stavby po bakteriologii, od vývoje rituálů po myšlenku muzea. Kniha má daleko od výčtu největších úspěchů lidstva od úsvitu dějin. Místo toho si klade za cíl odpovědět na tyto i jiné komplikované otázky: jsou opravdové milníky ty, které nejvíce uspíšily vědomosti lidstva a jeho schopnosti? Nebo jsou to menší změny, které přinesly zlepšení životní úrovně mnoha lidem? Dá se předvídat, co budou za milníky ve formování civilizace označovat budoucí generace a bude jejich výběr stejný jako ten náš? Diskutabilní a často překvapivý výběr vyzývá čtenáře, aby se zamysleli nad samotnou podstatou termínu „civilizace“.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 978-80-204-2110-4
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 192
Zařazení: populárně-naučné publikace světové dějiny dějiny civilizace objevy a vynálezy technický rozvoj sociální pokrok
Mohlo by se vám také líbit..