Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Prolínání světů

Prolínání světů
27 %

273  Kč 375 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha líčí náboženství jako součást životního stylu současných lidí v různých částech světa: srovnává, jak různá náboženství chápou a ztvárňují základní životní situace - narození, výchovu, manželství a rodinný život, postavení a poslání žen, uzavírání a dodržování smluv, smrt a pohřeb. Zabývá se vztahem náboženství k umění a vzdělání, k politice a k násilí.V konfrontaci názorů prostých věřících, významných náboženských představitelů i předních intelektuálů hledal autor odpovědi na otázky po příčinách současných náboženských a civilizačních konfliktů a po předpokladech a perspektivách dialogu a soužití. Cílem je poutavou formou reportáží z atraktivních i exotických míst několika kontinentů nabídnout porozumění hodnotovým systémům různých světových náboženství, povzbudit ducha tolerance, překonávat předsudky a xenofobii a vést diváky k zamyšlení nad vlastním životem, základními životními situacemi a nad vlastními hodnotami.
Autor:
Nakladatel: NLN s.r.o.
ISBN: 80-710-6834-9
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 280
Zařazení: monografie úvahy posvátná místa duchovní život světová náboženství náboženství a společnost rituály a obřady náboženský život náboženské učení mezináboženský dialog
Mohlo by se vám také líbit..