Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Království Boží v dějinách

Království Boží v dějinách
10 %

89  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor připomíná , že myšlenku příchodu Božího království na zem lze označit za centrální část Ježíšovy zvěsti. Navzdory tomu bylo toto téma v dějinách církve nejednou špatně chápáno, vytlačováno na okraj nebo dokonce považováno za nebezpečné. Poselství o příchodu království míru, spravedlnosti a pokoje má skutečně schopnost měnit společenské uspořádání a inspirovat revoluce. V této studii sleduje autor koncept království Božího v dějinách křesťanství od jeho počátků až do současnosti. Po nezbytném exegetickém a patristickém úvodu následuje pojednání tématu ve středověkém období, v reformaci, novověku a konečně v dějinách 20. století. Ve svém celku kniha ukazuje, jak hluboce a pozitivně ovlivnila křesťanská eschatologie euroamerické myšlení a jeho dějiny.
Autor:
Nakladatel: Vyšehrad
ISBN: 978-80-7021-921-8
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 182
Zařazení: studie biblická interpretace 1. stol. eschatologie biblické citáty biblické texty křesťanská teologie 13.-20. stol. Boží království patristika Bible.
Mohlo by se vám také líbit..