Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Päť svetových náboženstiev (slovensky)

Päť svetových náboženstiev
18 %

207  Kč 253 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Náboženstvo je presvedčenie o pôsobení osobných alebo neosobných transcendentných síl v poznaní, myslení, cítení, chcení a konaní. Etické vyspelé náboženstvá spájajú toto presvedčenie s vierou o mravnom usporiadaní sveta, ktorá nachádza svoj výraz v predstave o mravnej zodpovednosti za konanie, o spravodlivej odplate každého konania a o možnosti postúpenia k najvyššej dokonalosti. Takýchto etických vyspelých náboženstiev dnes jestvuje osem: brahmanizmus alebo hinduizmus, džainizmus, budhizmus, čínsky univerzizmus, parsizmus, judaizmus, kresťanstvo a islam. Hinduizmus, budhizmus, univerzizmus, kresťanstvo a islam majú stovky miliónov veriacich, ktorí spolu tvoria deväť desatín všetkých ľudí s vierovyznaním. Predstaviť ich náuku a spôsob života je cieľom tejto knihy.
Autor:
Nakladatel: Talentum LTD Slovakia
ISBN: 978-80-88979-60-9
Rok vydání: 2009
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 488
Zařazení: populárně-naučné publikace křesťanství islám světová náboženství hinduismus buddhismus dějiny náboženství náboženský život náboženské učení náboženský kult čínská náboženství
Mohlo by se vám také líbit..