Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tomáš Halík Smířená různost

Tomáš Halík Smířená různost
15 %

264  Kč 309 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V novém knižním rozhovoru se oba protagonisté pokoušejí stanovit souřadnice duchovní mapy postkřesťanského a postnáboženského člověka dneška, jemuž především je kniha určena. Studentský farář, ale i filozof a zasvěcený interpret současných myšlenkových a náboženských proudů, Tomáš Halík, se spolu se svým interviewerem snaží postihnout základní otázky moderny: Potřebuje tento svět ještě Boha, a je-li tomu tak, jaký je tento Bůh? Je v různosti pohledů na existenci člověka a jeho bytí možné smíření a syntéza? Je dialog mezi různými pravdami víry a náboženství vůbec možný? Prof. PhDr. Tomáš Halík, Th.D., je vzděláním filozof, sociolog, teolog a religionista. Nyní působí jako profesor FF UK, farář Akademické farnosti v Praze, prezident České křesťanské akademie a člen Evropské akademie věd a umění. Je nositelem mnoha mezinárodních i domácích ocenění. Jeho knihy a články vycházejí v řadě světových jazyků. V Portálu již vydal knižní rozhovor Ptal jsem se cest (1997, 2010). Tomasz Dostatni je dominikánský kněz, publicista, v 90. letech působil v Praze, kde se zasloužil o rozvoj polsko-českých vztahů mezi umělci, intelektuály a významnými osobnostmi veřejného života. Žije v polském Lublinu, kde stojí v čele nadace Ponad granicami. Do roku 2000 vedl nakladatelství W drodze. Je autorem televizních pořadů Rozmowy w drodze. Angažuje se v ekumenickém dialogu mezi církvemi, Židy a křesťany a muslimy a křesťany. Je autorem několika knih.
Autor:
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-7367-860-9
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 216
Zařazení: 20.-21. stol. rozhovory Bůh a člověk náboženská víra názory a postoje katoličtí kněží intelektuálové sekularizace postmoderní společnost ateismus pluralismus (náboženství) pluralismus (společnost)
Mohlo by se vám také líbit..