Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Miluj svůj život - osobní příručka

Miluj svůj život - osobní příručka
12 %

264  Kč 299 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Tato interaktivní kniha bude jen a pouze vaším osobním průvodcem během vaší duchovní proměny. Přímo na sobě budete moci aplikovat autorčiny techniky, naučit se pozitivně myslet a milovat sebe a svůj život. Sami se přesvědčíte, že má kniha okamžitý vliv na běžné aspekty všedního života - zdravé, strachy a fóbie, sex, seběvedomí, peníze a peosperita, přátelství či práce - to vše se bude přímo pod vašima rukama měnit tak, jak sami určíte. Poselství v knize je jasné: Vydáte-li pozitivní energii při práci se svou myslí, uzdravíte své tělo. Dále se dozvíte, jak zbytečně limitujeme své myšlení a názory a jak ve své mysli vytváříme zárodky a příčiny nemocí. Autorka nás vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.

Autor:
Nakladatel: Cosmopolis
ISBN: 978-80-247-3956-4
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 192
Zařazení: populárně-naučné publikace sebepoznání sebevýchova pozitivní myšlení životní harmonie sebeuzdravování sebepřijímání štěstí mysl a tělo
Mohlo by se vám také líbit..