Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Žít v srdci + CD

Žít v srdci + CD
23 %

184  Kč 239 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
My lidé jsme byli před dávnými časy ve své podstatě velmi odlišní, než jsme nyní. Komunikovali jsme mezi sebou způsobem, kterému nyní v moderních dobách rozumí už jen velmi málo lidí. Naše vnímání a dorozumívání tehdy nijak nesouviselo s naším mozkem, ale bylo spojeno s posvátným místem v našich srdcích. Byli to mí učitelé, kteří mne požádali, abych vám připomněl, kdo doopravdy jste. Jste mnohem více než jen lidské bytosti. A posvátná místa vašich srdcí jsou prostorem, kde může být vědomě vytvořena nová realita tohoto světa. Pokud mi k tomu dáte svolení, odhalím vám a budu s vámi sdílet to, co bylo odhaleno mně, předám vám přesné instrukce, které vám ukáží cestu do vašich srdcí, kde jste vy a Bůh společně v jednotě. (Drunvalo Mechizedek)
Autor:
Nakladatel: Plot
ISBN: 978-80-7428-079-5
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 136
Zařazení: populárně-naučné publikace seberealizace meditační techniky mimosmyslové vnímání rozšířené vědomí telepatie vědomí srdce
Mohlo by se vám také líbit..