Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mnoho životů, mnoho Mistrů - 3. vydání

Mnoho životů, mnoho Mistrů - 3. vydání
23 %

153  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Tato kniha vypráví o minulých životech a o tom, kdo nás vede a chrání. Autor knihy vedl psychiatrickou praxi, měl spokojené manželství a klidný život. To ale jen do chvíle, než do jeho ordinace vstoupila Catherine – mladá žena trpící strachem a úzkostí z celého světa. Nepomohla standartní terapie, proto se doktor rozhodl pro hypnózu. Pacientka ale nezačala mluvit o svém dětství, ale začala hovořit a popisovat situace, události a osoby, které se odehrály před jejím narozením. Catherine vyprávěla o prehistorických jeskyních, středověkém Egyptu, válečných časech... Také se dostala do „bezčasí mezi životy“, odkud přinášela vzkazy od vyspělých duchovních bytostí. Dr. Weiss se pokusil skloubit říši fantazie a chladnokrevnou vědu. Výsledkem je tato kniha.

Nakladatel: Metafora
ISBN: 978-80-7359-366-7
Jazyk : Čeština
Vazba: Polotuhá flexo
Počet stran: 160
Zařazení: 20.-21. stol. reinkarnace pojednání hypnoterapie channeling reinkarnační terapie regresní psychoterapie psychiatři Weiss, Brian L.
Mohlo by se vám také líbit..