Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Síla myšlenky IV.

Síla myšlenky IV.
23 %

191  Kč 249 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Slíbené platí. Také o čtvrté knize z cyklu Síla myšlenky, tentokrát s podtitulem Emocí k nemoci. Jedinečným způsobem psaný cyklus se v této části věnuje vlivu emocí na onemocnění fyzického těla. Říká nám, kde děláme chyby. Bere v úvahu životní situace a náš způsob vnímání prožitého či očekávaného. Mají naše myšlenky opravdu vliv na fyzické tělo? Rozhoduje způsob myšlení o nemoci a zdraví? Jakou roli zde hrají emoce a náš způsob vnímání? Můžeme se vyléčit i z těžkých nemocí? Co k tomu potřebujeme? Kdy budeme léčbě odolávat? Myšlenka má obrovskou sílu, která dokáže tvořit i ničit. Uzdravovat i probouzet nemoci. Znalosti a zkušenosti autorky, získané na její životní cestě, humor studentů školy života, kteří vás budou po celou dobu provázet, a příběhy lidí, se stejnými osudy, jako je váš, vás přimějí znovu se ke knize vracet. Stane se tak vaším průvodcem každodenním životem.
Autor:
Nakladatel: E S P, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-260-2841-3
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 184
Zařazení: populárně-naučné publikace příběhy zvládání stresu psychoterapie nemoci psychosomatická onemocnění emoce stres (psychologie) zdraví a nemoc
Mohlo by se vám také líbit..