Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Studna lásky k pravdě

Studna lásky k pravdě
19 %

162  Kč 199 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Hluboko pod zemí je voda života. Abraham kopal studny, aby měl život. Po jeho odchodu ze země přišli nepřátelé a tyto studny zasypali. Izák, Abrahamův syn, obnovil otcovy studny a nazval je stejnými jmény jako jeho otec. Obnovil dědictví po otci a pil ze stejných zdrojů jako Abraham. Hluboko v srdcích Čechů jsou zasypané studny života. Jsou to hodnoty, které vykopali předkové a měli v nich život. Dnešní generace mají možnost se navrátit k hodnotám české reformace a obnovit staré české studny. Přední studnou je Studna lásky k pravdě. Prorocký hlas Jana Amose Komenského se přes čtyři staletí nese k nám a volá: Synové milí a všichni, ke kterým snad dolehne tento můj hlas, poslechněte mne... Věřím i já Bohu, že po přejití vichřic hněvu, hříchy našimi na hlavy naše uvedeného, vláda věcí tvých k tobě se zase navrátí, ó lide český. A pro tuto naději tebe činím dědicem toho všeho, cokoliv jsem po svých předcích zdědila a přes těžké a nesnadné časy přechovala: Zejména a nejprve, lásku k Boží pravdě ... Tvé je to dědictví, tobě před jinými národy dané, ó vlasti milá! Ujmi se svého práva jako svého, když tobě milosrdenství prokáže a pravdě své dá průchod Pán, tvůj Slitovník.
Autor:
Nakladatel: Samuel
ISBN: 978-80-86849-78-2
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 208
Zařazení: myslitelé pojednání 14.-20. stol. národní identita křesťanští reformátoři reformace duchovní tradice pravda morální hodnoty
Mohlo by se vám také líbit..