Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moudré vzpomínání s obrazy a mystiky i reality

Moudré vzpomínání s obrazy a mystiky i reality
27 %

241  Kč 329 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Výpravná kniha pro všechny dospělé s dětskou duší, s pastelovými obrazy a fotopřílohami autorky. Nechte se unést a hýčkat příběhem odněkud, kde se setkáte s pradávnou moudrostí a Janet, kterou znáte z knihy Láska skrze Poznání... Unikátní výpravná kniha malířky, spisovatelky, lektorky a terapeutky Jarmily Beranové s obrazy mystiky a reality a spoustou barevný obrazů a fotografií. Tato malá duchovní science fiction je oslavou života ve všech jeho podobách, oslavou moudrosti a díkůvzdáním planetě Zemi. Je malou epizodou a zlomkem jedné proměny lidstva a jeho myšlení. Je startem a požehnáním na cestu do nové duchovní dimenze naší Planety pro trpělivou i bolestnou proměnu všech Duší s velkým Posláním. V knize se opět setkáte v trochu jiné podobě s Janet (její první příběh znáte z knihy Láska skrze Poznání, aneb o kresleném Dávání).
Autor:
Nakladatel: Pastelový svět
ISBN: 978-80-254-9035-8
Vazba: Vázaný
Počet stran: 120
Zařazení: obrazové publikace příběhy poezie životní harmonie vesmírná harmonie mandaly meditace duchovní cesta spontánní kresba duchovní zkušenosti
Mohlo by se vám také líbit..