Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rozuzlení - O kosmických zákonitostech a proč nám jsou utajovány

Rozuzlení - O kosmických zákonitostech a proč nám jsou utajovány
31 %

173  Kč 249 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Je pár věcí, které byste měli o tomto světě vědět a o kterých vám nikdo nic neřekne, nedozvíte se o nich ve škole a neuslyšíte o nich ani ve zprávách. Možná, že se vám tato kniha dostala do ruky náhodou. Možná, že už vám svět nedává smysl a vy jste se vnitřně rozhodli najít informace, které pro svůj další vývoj potřebujete. Protože: co se vlastně s tímto podivně fungujícím světem děje? Proč padá tolik rozhodnutí v rozporu se zdravým rozumem? Tají se před námi vědění, které by nám mohlo pomoci ke svobodě nebo dokonce ke štěstí? Jsme úmyslně mateni, abychom už nepoznali ani ty nejjednodušší pravdy? Tato kniha pojednává o bozích různých náboženství a o naší božské podstatě, o atentátu na Kennedyho, o tajných lóžích, UFO, o alternativních léčebných metodách, o AIDS, o terorismu, o zakázaných knihách a mnoha dalších věcech, o nichž jinak dostáváte jen přefiltrované informace.
Autor:
Nakladatel: Paprsky
ISBN: 80-903553-0-7
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 240
Zařazení: úvahy alternativní medicína nevysvětlené jevy duchovní život New Age postmoderní společnost informační politika
Mohlo by se vám také líbit..