Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Poutníkova kuchařka - Praktický a nezávislý průvodce na cestu sebepoznání

Poutníkova kuchařka - Praktický a nezávislý průvodce na cestu sebepoznání
11 %

221  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Čerpejte moudrost Východu, přestože jste dětmi Západu Poutníkova kuchařka se může stát vaším průvodcem vnitřní cestou, ať už jste se na ni již vypravili, nebo se k ní teprve chystáte. Může sloužit i pracovně vytíženému člověku, který se o sobě touží dozvědět více, chce se naučit pracovat se svými emocemi, uvolnit svou mysl a tělo a být více v psychické pohodě. Pomocí tradičních, dobře srozumitelných a časově nenáročných sebepoznávacích technik se naučíte nahlížet do své mysli, být více vědomými, soustředěnějšími. Zjistíte: - jak rozvíjet kvality jako laskavost, vnitřní volnost a lehkost, - jak pracovat s destruktivními vnitřními vzorci, - jak pracovat s překážkami, - jak nechat vykvést své srdce do svobody moudrosti a soucitu.

Autor:
Nakladatel: Práh
ISBN: 978-80-7252-509-6
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu matná
Počet stran: 224
Zařazení: populárně-naučné publikace sebepoznání životní harmonie učení buddhismu meditační techniky rozšířené vědomí duchovní cesta mysl a tělo buddhistická meditace duchovní překážky
Mohlo by se vám také líbit..