Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Satja Sáí Bába

Satja Sáí Bába
12 %

211  Kč 240 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha přináší v češtině dosud nepublikované Sáí Bábovy promluvy pronesené v roce 1964. Svým obsahem odpovídá anglickému originálu Sathya Sai Speaks 4. Zesnulý profesor N. Kastúri, původní překladatel a kompilátor celé edice Satja Sáí promlouvá, nazývá tuto řadu svazků „voňavými kyticemi, jež nikdy neuvadnou ani nevyblednou“. Nelze než souhlasit. Ačkoliv jsou promluvy staré již téměř 50 let, jejich poselství nijak nepozbývá na platnosti. Spíše naopak: právě v dnešní době nabízí průzračné a snadno pochopitelné Sáí Bábovo učení praktické odpovědi na otázky vztahu jednotlivce sama k sobě, společnosti a celému stvoření, a umožňuje tak hledajícím nalézt vyrovnanost, štěstí a nejvyšší osobní naplnění.
Nakladatel: Satja Sáí vzdělávací centrum
ISBN: 978-80-903408-5-5
Rok vydání: 2001
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 300
Zařazení: pozitivní myšlení životní harmonie láska duchovní poznání spiritualita duchovní učitelé duchovní cesta kázání universalismus (náboženství) indická náboženství
Mohlo by se vám také líbit..