Učebnice zavařování a konzervace. i pro
10
%
79 Kč 88 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními re
Autor: | Jílek, Jan |
Nakladatel: | Fontána |
ISBN: | 978-80-8617-967-4 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 177 |
Zařazení: | příručky • konzervování zeleniny • konzervování potravin • konzervování ovoce |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Hormonální jógová terapie
Dinah Rodrigues
-
Hormonální jóga - Základní principy a...
Schostak Monika
-
Šungit - Kámen života
Martino Regina
-
Crowleyho tarot
Hajo Banzhaf
-
Runy praktická kniha
Warneck Igor
-
Čchi-kung - Železné košile
-
Masáž horkými kameny - Učebnice práce...
Bruder Leslie
-
Červený lev
Szepes, Mária
-
Astrální cestování v praxi
Bruce, Robert
-
Plejádská světelná terapie
-
Ztracená kniha Enkiho
-
Buddhismus a kvantová fyzika
Kohl, Christian Thomas
-
Konopná lékárna - Využití léčivého ko...
Backes Michael
-
Domácí konopné recepty - Jak si vyrob...
Hinchliffe Sandra
-
Jak se zbavit úzkosti a fobií
Edmund J. Bourne
-
Přírodní kosmetika v praxi