Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Učebnice zavařování a konzervace. i pro

Učebnice zavařování a konzervace. i pro
14 %

75  Kč 88 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními re
Autor:
Nakladatel: Fontána
ISBN: 978-80-8617-967-4
Rok vydání: 2001
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 177
Zařazení: příručky konzervování zeleniny konzervování potravin konzervování ovoce
Mohlo by se vám také líbit..