Učebnice zavařování a konzervace. i pro
14
%
75 Kč 88 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními re
Autor: | Jílek, Jan |
Nakladatel: | Fontána |
ISBN: | 978-80-8617-967-4 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 177 |
Zařazení: | příručky • konzervování zeleniny • konzervování potravin • konzervování ovoce |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie potravin
Pavel Kadlec
-
Astrální cestování v praxi
Bruce, Robert
-
Ztracená kniha Enkiho
-
Runy v praxi
Thorsson, Edred
-
Praktická kniha vonných dýmů
Schmidt, Anja
-
Hovory s akášou 2.
Mareš, Antonín
-
Očkování pro a proti
Hirte, Martin
-
Karma rodiny - Síla předků
Bauer Erich
-
REKONEKTIVNÍ TERAPIE POMOCÍ ČAKER A AURY
Schön, Herwig
-
Duše a tělo
Mědílková, Radomíra
-
Tibetsko-čínská astrologie
Marcus Dannfeld
-
Nesvobodné duše
Koubová, Božena
-
Základní kniha zdravé výživy
Karin Possin
-
Síla vnitřního klidu
-
Lehkost bytí jako cesta
Dahlke, Ruediger
-
Magie květin a stromů - Objevte kolem...
Webster Richard