Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zednáři v boji proti křesťanství

Zednáři v boji proti křesťanství

68  Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Zednářská společnost i u nás byla velmi mocná. Zednáři to byli, kteří tajně a rafinovaně stavěli zdi mezi lid, kteří skrytě a rafinované vedli a podporovali boj proti katolíkům. Vzpomeňme na zabírání kostelů, znásilňování duchovních při násilném otevíráni církevních památek. Jejich vlivem a mocí byla obsazována přední, vlivná místa v úřadech, aby tak zednářská moc a uskutečňování jejich plánů mělo nejvlivnější opory. A běda tomu, kdo se odvážil postaviti se proti nim a jejich rejdům. Narazil na frontu obhájců, na jimi ovlivněný tisk, byl pronásledován a štván a nejednou existenčně zničen. Dnes, kdy je jejich moc zlomena, je možno, abychom vyhověli žádostem našich čtenářů a poslali jim tuto knížku, v niž zkušený spisovatel a autor odhaluje práci a poslání zednářů v boji proti křestanství. Vydáváme ji nejen pro dobu nynějšího kvasu, ale i pro všechny doby příští, aby připomínala a dokazovala, jak katolický lid má býti na stráži a jak se nemá nechati uspati židozednářským šepotem, zpěvem nebo nářkem.
Autor:
Nakladatel: Bodyart Press
ISBN: 978-80-87525-37-1
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 36
Zařazení: pojednání svobodné zednářství svobodní zednáři tajné společnosti náboženství a politika Židé a křesťané spiknutí
Mohlo by se vám také líbit..