Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ten, který loví jeleny

Ten, který loví jeleny
20 %

119  Kč 148 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Mnoho čtenářů si po přečtení této knihy uvědomí, že náš evropský pohled na americké Indiány je velmi zkreslený a postrádá reálná fakta. Kniha je nesmírně působivé svědectví o původním životě domorodého lidu tohoto kontinentu, o příchodu "bílého muže" a o střetu dvou kultur, jenž stál Indiány nejen ztrátu půdy, ale především ztrátu národní identity, kultury a duchovních hodnot. Fakta, která autor knihy Kurt Kaltredier předkládá zajímavou formou rozhovorů mezi mladým bělochem Johnem a 118 let starým Indiánem jménem Ten, který honí jeleny, jsou doslova šokující, protože vycházejí z dobových záznamů a ukazují krutost, s níž byli Indiáni vyvražďováni, přesidlováni do rezervací a násilně nuceni přijmout evropský způsob života i náboženství. Indiánská dávná proroctví jasně říkají, že pokud člověk znovu nenajde vztah k Matce Zemi a ke skutečným duchovním hodnotám, dojde k Velké očistě, která postihne celou naši planetu. A času už není nazbyt!
Autor:
Nakladatel: Robert Němec-Pragma nakladat.
ISBN: 80-7205-191-1
Rok vydání: 1998
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu matná
Počet stran: 206
Zařazení: životní moudrost duchovní život Indiáni Severní Ameriky fiktivní rozhovory proroctví indiánská filozofie západní civilizace duchovní tradice
Mohlo by se vám také líbit..