Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zázrak změny

Zázrak změny
22 %

204  Kč 260 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Ať už se potýkáte s problémem jak zahájit novou kariéru, ukončit nešťastný vztah, vypořádat se s vlastním poraženeckým chováním, jak si vybudovat sebeúctu a sebejistotu, jak se postavit k nemoci či jak objevit smysl a štěstí ve stále se měnícím světě, zjistíte, že Dennis Wholey je pro vás neobyčejně cenným a inspirujícím průvodcem vzrušujícími procesy změn. Hlavním obsahem knihy jsou zkušenosti a pohledy na podstatu věcí více než padesáti známých osobností a profesionálů, praktické strategie a podstatné názory. Kniha zkoumá veškeré aspekty změny, přičemž nás vede cestou odvahy a naděje od beznaděje a strachu k aktivním přístupům a štěstí. Je skvělým atlasem změn, který nás naučí, jak tato přechodná období našich životů a dobrodružství, která s sebou přinášejí, vítat.
Autor:
Nakladatel: Robert Němec-Pragma nakladat.
ISBN: 978-80-7205-984-3
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Vázaný
Počet stran: 248
Zařazení: populárně-naučné publikace 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky osobnosti citáty sebepoznání sebevýchova životní problémy každodenní život životní harmonie štěstí duchovní cesta názory a postoje životní krize
Mohlo by se vám také líbit..