Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moc a síla přesného záměru

Moc a síla přesného záměru
21 %

206  Kč 260 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha Vedoucího okraje Esther a Jerryho Hicksových, která předkládá učení nefyzické bytosti Abraháma, je o tom, abychom se úmyslně zaměřovali pro cokoli, co v životě chceme, a přitom na naší cestě vyrovnávali naši energii a žili Umění umožňování. Ale je důležité si povšimnout, že vědomí potřeby vyrovnávat naši energii je mnohem významnějším než nastavení si cíle nebo zaměření se na konečné touhy. A z této velmi důležité přednosti vzešla tato práce. Jak pochopíte a budete účinně trénovat procesy zde uvedené, nejenom že dosáhnete vašich cílů a vytoužených výsledků rychleji, ale budete se těšit z každého kroku na cestě, dokonce před jeho projevením. Zjistíte, že prožívání vašeho života je pokračující cestou radosti, spíše než séríí dlouhých, suchých období mezi příležitostnými chvílemi dočasného uspokojení.
Autor:
Nakladatel: Robert Němec-Pragma nakladat.
ISBN: 978-80-7349-161-1
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 300
Zařazení: populárně-naučné publikace sebevýchova pozitivní myšlení životní harmonie rozvoj osobnosti duchovní cesta channeling
Mohlo by se vám také líbit..