Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zjavenie Matky Božej v Turzovke (slovensky)

Zjavenie Matky Božej v Turzovke

275  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V roku 1958, sto rokov po slávnych udalostiach vo francúzskych Lurdoch, sa Panna Mária zjavila lesníkovi Matúšovi Lašutovi na hore Živčák nad kysuckou osadou Turzovka a neskôr i ďalším ľuďom. Zanechala úžasné posolstvo a tiež znamenia viditeľne dodnes. Nielen o tom je táto kniha. Približuje históriu významných mariánskych zjavení v priebehu posledného tisícročia, prináša duchovný odkaz zjavenia v Turzovke a predovšetkým unikátny pôvodný rozhovor s Matúšom Lašutom. Vo farebnej prílohe sú navyše zdokumentované fascinujúce mariánske zjavenia z celého sveta, okrem iných z Guadalupe, Vailankanni, Paríža, Lúrd, Banneaux, Fatimy, Knocku, Medžugoria, ale tiež zo severočeského Filipova alebo moravského Vranova u Brna.
Autor:
Nakladatel: Eminent
ISBN: 80-7281-337-4
Rok vydání: 2007
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 288
Zařazení: přehledy rozhovory křesťanská víra křesťanské vizionářky mariánská zjevení mariánská poutní místa mariánský kult zázračná uzdravení křesťanští vizionáři
Mohlo by se vám také líbit..