Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Urči a definuj své přání

Urči a definuj své přání
19 %

217  Kč 268 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Každým dnem si budete stále jasněji uvědomovat, jak jsou vztahy, zdravotní stav, finance, pracovní a další záležitosti ovlivňovány zákony vesmíru. Tyto vesmírné zákony ovládají naši časoprostorovou realitu - seznámíte se s účinnými postupy, které vám pomohou dostat se do pozitivního proudu života. Uvědomíte si, že jste pokračováním zdroje energie, že jste požehnané, milované bytosti a že jste přišli do fyzické časoprostorové reality, abyste radostně tvořili. Slova vás nic nenaučí. Skutečné znalosti získáte na základě vlastní životní zkušenosti. Narodili jste se s vědomím toho, že vytváříte vlastní realitu. A toto vědomí je tak hluboko ve vás, že když se někdo pokouší vaši tvorbu překazit, okamžitě přestáváte cítit harmonii. Jste tvůrcem vlastního života. A základem vašeho skutečného života je naprostá svoboda a především vědomí, že vytváření vlastního života záleží naprosto a pouze na vás samotných. Proto začněte uskutečňovat své sny… právě teď!
Autor:
Nakladatel: Robert Němec-Pragma nakladat.
ISBN: 978-80-7349-217-5
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 376
Zařazení: příručky sebevýchova úspěch pozitivní myšlení životní harmonie rozvoj osobnosti vesmírná harmonie duchovní cesta učení New Age channeling sebeřízení
Mohlo by se vám také líbit..