Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Otázky a buddhistické odpovědi

Otázky a buddhistické odpovědi
25 %

188  Kč 250 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
V této knize naleznete výběr z otázek a odpovědí, které zazněly během přednášek a kruzů vedených lamou Olem Nydahlem v České republice v letech 1994-2009. Buddhismus lze popsat prostřednictvím tří pilířů. Prvním jsou informace podložené kritickými otázkami a ověřitelnými odpověďmi. Druhý pilíř umožňuje prověřit Buddhova učení na úrovni prožitku a říká se mu meditace. Díky třetímu pilíři neztrácíme v každodenním životě zkušenosti získané v meditaci, nazývá se udržování dosažené úrovně. Tradičně se těmto pilířům říká pohled , meditace a jednání. Buddha učil čtyřicet pět let a předal osmdesát čtyři tisíc různých učení. Cílem této knihy není zprostředkovat buddhismus v celé jeho šíři. Obsahuje učení linie tibetského buddhismu Diamantové cesty Karma Kagjü. Učení předávaná z učitele na žáka před 2500 lety v Indii, před 1000 lety v Tibetu a v současnosti v laických centrech buddhismu Diamantové cesty na Západě. Přejeme vám, abyste v knize našli inspiraci, která vnese do vašeho života ještě více svobody a radosti.
Autor:
Nakladatel: Společnost diamantové cesty
ISBN: 978-80-903821-4-5
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Vázaný
Počet stran: 192
Zařazení: rozhovory přednášky duchovní poznání vadžrajána učení buddhismu duchovní cesta buddhistická meditace Karma Kagjü
Mohlo by se vám také líbit..