Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Farářova zpověď

Farářova zpověď
11 %

178  Kč 200 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Sepekovský rodák Pius Josef Peterka se stal knězem v roce 1954, tedy v době, kdy komunistický totalitní režim dokončoval své běsnící tažení proti církvi. Po dvouleté vojenské službě působil více než tři desetiletí na novostrašecké faře. Za ta dlouhá léta dokázal na Novostrašecku zachránit doslova vlastníma rukama řadu místních kostelů a kapliček. Svou obětavostí a vstřícností se zapsal do srdcí mnoha obyvatel, a to i těch nevěřících. Autor vzpomíná i na období, kdy působil na ostatních farnostech, a tak tato knížka jistě osloví i řadu občanů z Dobřan, Chotěšova, Chlumčan, Vstiše, Mariánských Lázní, Velké Hleďsebe, Lázní Kynžvart, Úšovic, Úterý a dalších obcí. Sepekovský rodák Pius Josef Peterka se stal knězem v roce 1954, tedy v době, kdy komunistický totalitní režim dokončoval své běsnící tažení proti církvi. Po dvouleté vojenské službě působil více než tři desetiletí na novostrašecké faře. Za ta dlouhá léta dokázal na Novostrašecku zachránit doslova vlastníma rukama řadu místních kostelů a kapliček. Svou obětavostí a vstřícností se zapsal do srdcí mnoha obyvatel, a to i těch nevěřících. Sepsané paměti Piem Josefem Peterkou se vyznačují otevřeností, upřímností a vzpomínkami na mnoho místních lidí.
Autor:
Nakladatel: Gelton
ISBN: 978-80-904303-5-8
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 136
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky rozhovory premonstráti náboženská perzekuce pastorace katoličtí kněží křesťanství a společnost církevní život Peterka, Pius Josef,
Mohlo by se vám také líbit..