Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tibetské léčení zvukem + CD

Tibetské léčení zvukem + CD
32 %

216  Kč 315 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Meditační techniky mnoha duchovních tradic odedávna využívají zvuku a jeho vibrací jako základního prostředku léčení a duchovního rozvoje. Meditující i léčitelé dokážou zpěvem posvátných zvuků očistit fyzickou, emocionální, psychologickou i duchovní dimenzi bytí a navrátit jim harmonii. Jednou z nejstarších tradic, která se zachovala v nepřerušené linii učitelů až do současnosti, je tibetský bön buddhismus. Meditace zvaná Pět bojovnických slabik, se kterou vás v této knize seznámí mistr bön buddhismu Tenzin Wangyal Rinpočhe, využívá léčivé síly posvátného zvuku pěti tibetských slabik A, ÓM, HÚM, RAM, DZA. Cvičením s těmito slabikami dokážete odstranit své vnitřní překážky a emocionální bloky, které vám brání odhalit v sobě netušený potenciál radosti a lásky a vnést tyto ušlechtilé vlastnosti do svého života.
Autor:
Nakladatel: Maitrea
ISBN: : 978-80-87249-12-3
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 107
Zařazení: populárně-naučné publikace sebepoznání tibetský buddhismus meditační techniky duše a tělo bönismus mantry buddhistická meditace terapie zvukem
Mohlo by se vám také líbit..