Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Záhady Raketovej ulice (slovensky)

Záhady Raketovej ulice
14 %

140  Kč 162 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha siedmich neuveriteľných sci-fi príbehov ťa zavedie do sveta fantázie na Raketovú ulicu. Katka sa presťahuje do nového domu, v ktorom je každé ráno neporiadok ako po zemetrasení.
A okrem toho sa jej zdá, že sa rozprávala so stromom v ich novej záhrade. Agátka je sklamaná. Na narodeniny dostane od svojej tety štyri obyčajné perá. Ani len netuší, že majú nezvyčajné schopnosti. Jedného dňa prestane Mirko normálne hovoriť. Nič ho nebaví, na nič nemá náladu. Prečo, čo sa mu stalo? Veronika túži po psíkovi. Aj ho získa a nie je to len taký hocijaký psík. Ani svätojánska Neposluška muška nie je len obyčajným hmyzom. A že má také meno, to tiež nie je náhoda. Chlapec Samko sa teší, že bude konečne školákom. Jeho problémom je ranné vstávanie. Myslí si, že to vyrieši budík. Ten však nezvoní, ale... Na úplne normálnej a na prvý pohľad bežnej ulici sa odrazu dejú nezvyčajné veci. Čo sú to za záhady? Vyrieši ich niekto? Žeby prísna teta Kornélia? Alebo Tovorovia, zvláštne malé bytosti, v ktoré už skoro nikto neverí?
Autor:
Nakladatel: PERFEKT,a.s.,vydavatelství
ISBN: 978-80-8046-690-9
Rok vydání: 2014
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 112
Mohlo by se vám také líbit..