Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

New space opera

New space opera
9 %

316  Kč 349 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
New Space Opera – to je osmnáct nových a u nás dosud nevydaných příběhů, v nichž navštívíte vesmírná místa mnohdy již dobře známá, ale díky mistrovskému umu autorů v nich rozeznáte vše nové, co dnes tento žánr nabízí – realisticky působící technické vynálezy, dobře vykreslené charaktery a především skvělé spisovatelské řemeslo. New Space Opera vás naučí, že i přes bizarní podoby, kterých lidstvo během dobývání vesmíru dosáhne, vždy v něm zůstane něco zcela nezničitelného – samotná lidskost.Technologicky orientovaná science fiction se tu střídá s příběhy založenými především na postavách, mimozemská perspektiva s průniky do lidského nitra, politické a etické otázky jsou zkoumány z neobvyklých úhlů. I přes veškerou rozmanitost se v rámci tradice spojené se space operou objevuje jasně rozeznatelná soudržnost – láska k dobrodružnému příběhu a víra v lidskou nezlomnost při zkoumání neznámých končin vesmíru.
Autor:
Nakladatel: Laser-books
ISBN: 978-80-7193-259-8
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 640
Zařazení: vědecko-fantastické povídky 21. stol. antologie anglicky psané povídky anglicky psaná povídka vědecko-fantastická povídka 21. století
Mohlo by se vám také líbit..