Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

New Space opera 2

New Space opera 2
23 %

285  Kč 369 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší editorská dvojice současnosti se vrací k výpravám do dalekého vesmíru, který stále ukrývá mnoho zázraků a tajemství. Představí se vám tradičně známá jména jako Robert Charles Wilson, Cory Doctorow, K. K. Ruschová, Jay Lake, Neal Asher, Sean Williams, Bruce Sterling, Mike Resnick a John C. Wright, ale i spisovatelé u nás dosud méně známí jako cenou Hugo odměněný Peter Watts, John Kessel, John Barnes, John Meaney, Elizabeth Moonová, Justina Robsonová, John Scalzi, a také hvězdy, u kterých byste space operu vůbec nečekali: Tad Williams, Garth Nix či komiksový scénárista Bill Willingham. Pokračování úspěšné a českou Akademií SFFH oceněné antologie jistě nezklame žádného příznivce dobrodružného toulání vesmírem. Jednu z nejlepších antologií několika posledních let si rozhodně nesmíte nechat ujít.
Autor:
Nakladatel: Seqoy
ISBN: 978-80-7193-321-2
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 640
Zařazení: vědecko-fantastické povídky 21. stol. antologie anglicky psané povídky anglicky psaná povídka vědecko-fantastická povídka 21. století
Mohlo by se vám také líbit..