Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

V zajetí slasti

V zajetí slasti
22 %

218  Kč 279 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Ashaya Aleineová je dokonalá Psyka – chladná, klidná, vyrovnaná… avšak jen na povrchu. Aby zajistila bezpečí svému synovi, hraje s Radou Psyů nebezpečnou dvojí hru: poslušně plní nařízení radních a zároveň se potají snaží zosnovat plán, který by ji i její dítě osvobodil z krutého zajetí. Její jedinou šancí, jak se zachránit, je předstírat vlastní smrt a svěřit se do rukou nebezpečného odstřelovače, který ji už týdny pronásleduje ve snech.
Strážce smečky DarkRiverů Dorian Christensen přišel kvůli psyskému vrahovi o sestru a celé rase přísahal pomstu. Sice postrádá schopnost měňavců vzít na sebe podobu svého zvířete, ale v jeho nitru přesto žije uvězněný levhart, který touží po odplatě.
Dorian si nikdy nemyslel, že by mohl propadnout příslušnici chladné rasy Psyů, jenže osud málokdy hraje podle pravidel a úkol chránit Ashayu a jejího syna ho brzy přinutí přehodnotit priority. Ashayu však nepronásleduje jen Rada Psyů, vznáší se nad ní přízrak z minulosti, který by mohl její křehký vztah s Dorianem ohrozit tím nejfatálnějším způsobem…
 

Autor:
Nakladatel: FANTOM Print,vyd.a nakladatel.
ISBN: 978-80-7398-370-3
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 272
Mohlo by se vám také líbit..