Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Stali jsme se městem

Stali jsme se městem
29 %

285  Kč 399 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Urban fantasy od trojnásobné držitelky ceny Hugo

\n

Podle odvěkých zákonů přichází jednou v životě každého velkoměsta okamžik metafyzického zrodu, kdy se město stane vyšší vědomou entitou zastoupenou lidským avatarem. Na tento okamžik čeká odvěký Nepřítel, lovecraftovský predátor, který se snaží novorozené město uchvátit a pohltit.

\n

V případě New Yorku nejsou věci nikdy jednoduché, protože jde o výjimečné, excentrické město složené z více čtvrtí. A tak po prvním souboji s Nepřítelem musí vyčerpaného primárního avatara zastoupit pět městských částí: Manhattan, Brooklyn, Bronx, Queens a Staten Island. Jsou to obyčejní lidé a to, že se stali avatary, se dozvídají za pochodu a beze slov. Někteří se svému osudu brání, ale jejich láska k New Yorku je nakonec silnější.

\n

N. K. Jemisinová otevřela první díl nové série příběhem, který je vtipnou a barvitou poctou jejímu městu, ale zároveň svérázným pojetím superhrdinského paradigmatu i vášnivým protestem proti rasismu a homofobii.

\n
Autor:
Nakladatel: HOST - vydavatelství, s.r.o.
ISBN: 978-80-275-0805-1
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 472
Mohlo by se vám také líbit..