Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Daniel Pastirčák: Zaskočený večnosťou (slovensky)

Daniel Pastirčák: Zaskočený večnosťou
14 %

282  Kč 328 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Rozhovory Michala Oláha s najznámejším slovenským kazateľom Danielom Pastirčákom o úprimnom hľadaní zmyslu života, nádeji a zaskočení večnosťou

\n

V dvanástich rozhovoroch odhalíte osobný príbeh najznámejšieho slovenského ekumenického kazateľa počas jeho neraz tŕnistej cesty životom. Postupne odkrývame, ako mladý zarytý ateista rozmýšľajúci o samovražde zostal zaskočený večnosťou vďaka láske k mladej pastierke. Táto skúsenosť zasadila smrteľnú ranu jeho materialistickému pohľadu na svet. Potom, ako bol vyhodený zo strednej školy a bezúspešne sa pokúšal dostať na štúdium maľby na Vysokú školu výtvarných umení v Bratislave, počúvol radu priateľa a dal si prihlášku na teológiu. Niekde tam začal príbeh slovenského Tomáša Halíka, človeka spájajúceho kresťanov všetkých denominácií s agnostikmi a ateistami.

\n

Tomáš Halík o knihe\nKniha je psaná skvěle, čtivě a poutavě. Pastirčák s imponující upřímností líčí svůj příběh, který zrcadlí nejen jeho duchovní a osobnostní vývoj, nýbrž zajímavě zrcadlí i kus moderních slovenských dějin. Na vyprávění o životní cestě pak navazuje sonda do autorových myšlenek o současných

\n

problémech církve i společnosti. Mnohé jsou jistě kontroverzní, Daniel netouží po všeobecném potlesku a neskrývá se do diplomaticky opatrnické řeči zbožných frází, kterou tak dobře známe v církevním prostředí. Avšak právě poté, co jsme vyslechli jeho životní zpověď, můžeme jeho názorům a postojům lépe a hlouběji porozumět. Neříká nám něco, co vyčetl z knih a nyní pouze reprodukuje. Sděluje nám poselství, k němuž dospěl v často drsné konfrontaci s životní realitou.

Autor:
Nakladatel: W Press
ISBN: 978-8089879-29-8
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 210
Mohlo by se vám také líbit..