Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Károlyi Život se slepou bohyní

Károlyi Život se slepou bohyní
33 %

167  Kč 250 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Více než třicet let bylo jeho jméno spojeno s prací v disciplinární komisi Československého, později Českomoravského fotbalového svazu, dvě desetiletí navíc stál v jejím čele. Zkušenosti, postřehy a prožitky z dlouholeté práce šéfa fotbalové disciplinárky shrnuje v elegantní knížce formou rozhovorů a úvah publicista Jiří Vejvoda. Kapitoly rámované sedmi posledními měsíci Károlyiho působení na ostře sledovaném postu se věnují příjemným i nezáviděníhodným stránkám života "se slepou bohyní" sportovní spravedlnosti. Vidí však fotbalový svět z nadhledu, vyjadřují názory, životní principy a přesvědčení, nehledají skandály a bulvární senzace. Přitažlivou tvář publikace doplňují originální kresby akademického malíře Jiřího Sochovského, které vycházejí ze symboliky jednotlivých kapitol. Předmluvu připravil předseda Českého olympijského výboru MUDr. Milan Jirásek, doslov napsal předseda Městského soudu v Praze JUDr. Jan Sváček.
Autor:
Nakladatel: JUDr. Karel Havlíček
ISBN: 978-80-87109-17-5
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 112
Zařazení: 20.-21. stol. rozhovory fotbal právníci sportovní pravidla sportovní funkcionáři sportovní etika Károlyi, Alexander,
Mohlo by se vám také líbit..