Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

1. republika

1. republika
34 %

251  Kč 379 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha 1. republika přináší výběr těch nejzajímavějších fotografií. Autor Angelo Purgert na stěžejních místech prvorepublikové architektury (Obecní dům v Praze, kavárna Slavia, café Louvre a jiné) vytvořil retro-fotografie odkazující a ctící toto období elegance a noblesy. Na fotografiích se mimo modelek a modelů představuje i Zdeněk Pohlreich. Autorem předmluvy ke knize se stal Ladislav Špaček. Zároveň jsou veškeré texty v knize (předmluva a krátký esej o první republice) i v anglické jazykové mutaci. Kniha je součástí charitativního projektu nesoucího stejný název, jehož cílem je pomoci dětem. Proto část výtěžku z prodeje knih podporuje činnost Neziskové organizace Invisible Children pomáhající dětem postiženým občanskou válkou v Ugandě.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Trojzvuk s.r.o.
ISBN: 978-80-904718-0-1
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Kniha
Počet stran: 108
Zařazení: fotografické publikace životní styl umělecké náměty 21. stol. umělecká fotografie 1918-1938 katalogy výstav portrétní fotografie
Mohlo by se vám také líbit..