Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Biblické krajiny

Biblické krajiny
24 %

458  Kč 599 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Titul BIBLICKÉ KRAJINY evokuje to, že se v čase a prostoru přesuneme do míst a událostí, které ovlivnily civilizační vývoj lidstva. Částečně tomu tak skutečně je. Vojtěška Vlčková skrze svoje originální sochy zachycené fotografem Martinem Tůmou, který je vtěsnal „jen“ do dvou rozměrů, aniž by jim ublížil, nás provází po biblické krajině a těmi nejdůležitějšími událostmi z doby před více než dvěma tisíci lety. Listování v knize je už samo o sobě jako návštěva chrámu, proměňující naše srdce a duši. A nad jejími stránkami si uvědomuji, že biblickou krajinou je celá naše planeta včetně této české kotliny. A že události, které ztvárňuje a o kterých pojednává, se odehrávají i dnes mezi námi, jsou živé a žít budou. Titul BIBLICKÉ KRAJINY evokuje to, že se v čase a prostoru přesuneme do míst a událostí, které ovlivnily civilizační vývoj lidstva. Částečně tomu tak skutečně je. Vojtěška Vlčková skrze svoje originální sochy zachycené fotografem Martinem Tůmou, který je vtěsnal „jen“ do dvou rozměrů, aniž by jim ublížil, nás provází po biblické krajině a těmi nejdůležitějšími událostmi z doby před více než dvěma tisíci lety. Listování v knize je už samo o sobě jako návštěva chrámu, proměňující naše srdce a duši. A nad jejími stránkami si uvědomuji, že biblickou krajinou je celá naše planeta včetně této české kotliny. A že události, které ztvárňuje a o kterých pojednává, se odehrávají i dnes mezi námi, jsou živé a žít budou.
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: vázaná
Počet stran: 156
Zařazení: fotografické publikace biblické postavy umělecké náměty biblické příběhy české sochařství moderní sochařství Bible.
Mohlo by se vám také líbit..