Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tidlo Všeobecná nemocnice

Tidlo Všeobecná nemocnice
23 %

3658  Kč 4 722 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Tidlo Všeobecná nemocnice  Tři poschodí plné vybavení, které Vám pomohou vyléčit oblíbené postavičky. Tento třiceti dílný set obsahuje záchranný vrtulník, sanitku, lůžka, lůžkové clony, magnetickou rezonanci, operační světla a lůžka, EKG monitor, výtah, přistávací plochu a parkoviště/plochu pro příjezd sanitky. Dále také rentgen, postavičky lékařů, sestřiček, invalidní vozík, nosítka a pět pacientů. Podporuje představivost, koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku a zručnost. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezpečnostní normě.  Hlavní vlastnosti:

\n 3 poschodí30 kusů příslušenstvípodporuje dětskou představivost, zručnost a jemnou motoriku\n Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.
Nakladatel: Tidlo
ISBN: 501282400119
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..