Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Láska k železákům

Láska k železákům
15 %

364  Kč 430 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha je věnována jednomu velice zajímavému šutru. Tato odrůda "obyčejného křemene" dokáže ale vytvořit překrásné obrazy, kresby i hvězdice. Železitý křemen je minerál, kterému je věnovaná celá naše kniha. Snad nejhezčí "železáci", jak jim říkají milovníci těchto kamenů, se nalézají kolem Hořovic, kde se nachází velice často společně s acháty. Budeme se věnovat nejenom nalezištím, ale hlavně překrásným barevným fotografiím, kterých v knize najdete přes 600. Sběratelé ocení i zkušenosti jednoho z největších odborníků na železité křemeny Františka Janouše, který je sbírá skoro padesát let. Jeho poklady jsou nejenom překrásné leštěné kameny, ale i šutrácké příběhy z lokalit, o které se s námi v této knize podělil. Pojďme se tedy opět kochat krásou přírody. Pojďme žasnout nad nádherou železitých křemenů, nad jejich různorodostí a fantazií kreseb, jakou může mít jenom sama příroda… Tato kniha je věnována jednomu velice zajímavému šutru. Tato odrůda "obyčejného křemene" dokáže ale vytvořit překrásné obrazy, kresby i hvězdice. Železitý křemen je minerál, kterému je věnovaná celá naše kniha. Snad nejhezčí "železáci", jak jim říkají milovníci těchto kamenů, se nalézají kolem Hořovic, kde se nachází velice často společně s acháty. Budeme se věnovat nejenom nalezištím, ale hlavně překrásným barevným fotografiím, kterých v knize najdete přes 600. Sběratelé ocení i zkušenosti jednoho z největších odborníků na železité křemeny Františka Janouše, který je sbírá skoro padesát let. Jeho poklady jsou nejenom překrásné leštěné kameny, ale i šutrácké příběhy z lokalit, o které se s námi v této knize podělil. Pojďme se tedy opět kochat krásou přírody. Pojďme žasnout nad nádherou železitých křemenů, nad jejich různorodostí a fantazií kreseb, jakou může mít jenom sama příroda…
Autor:
Nakladatel: Milahelp
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: pevná
Počet stran: 296
Zařazení: autobiografické vzpomínky fotografické publikace minerály sběratelství křemen Hořovice (Česko : oblast) sběratelé Podbrdsko (Česko)
Mohlo by se vám také líbit..