Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hip Hop Genealogia T.1

Hip Hop Genealogia T.1
29 %

285  Kč 403 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Tak, tak, ziom! Sławny młody rysownik Ed Piskor chce Was trochę podszkolić w oldskulu i dlatego przygotował totalnie rozrywkową i encyklopedyczną kronikę najbardziej amerykańskiej ze sztuk, która podbiła cały świat. Genealogia Hip Hopu, która debiutowała w sieci na portalu Boing Boing, poprowadzi Was swoimi obsesyjnie szczegółowymi kadrami przez parki i domówki południowego Bronksu po kluby, studia nagraniowe i radiostacje, gdzie rodziła się nowa scena.
Na planszach tego komiksu ożywają tak magnetyczne i wspaniałe osobowości jak Grandmaster Flash, Afrika Bambaataa, Kurtis Blow, DJ Kool Herc, The Sugarhill Gang i Funky 4+1. Poznajemy też obdarzone wcale nie mniejszą charyzmą szare eminencje hip hopu: Russella Simmonsa, Sylvię Robinson, Ricka Rubina oraz manhattańskich mistrzów graffiti pomagających przebić się hip hopowi do mainstreamu: Fab Five\'a Freddy\'ego, który ziomił się z Debbie Harry, Keithem Haringiem i Jeanem-Michaelem Basquiatem.

\n
Autor:
Nakladatel: timof i cisi wspólnicy
ISBN: 9788365527684
Rok vydání: 2018
Jazyk : Polština
Vazba: polotuhá
Počet stran: 112
Mohlo by se vám také líbit..