Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sloupy stříbrné, dno ze zlata

Sloupy stříbrné, dno ze zlata
14 %

213  Kč 249 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Na pozadí vzrušených událostí českých a moravských dějin sleduje čtenář příběh jednoho domu a jeho obyvatel v průběhu několika staletí.


Každý účastník v sobě nese dramatické konflikty, příběhy lásky i nenávisti, příběhy, kterými naplňuje dějinné zvraty. Od okamžiků pobělohorské etapy, po rozpad Rakouska a válku v roce 1866, přes revoluční rok 1848 a etapu industrializace až po vznik Československa a nakonec v době současné České republiky sledujeme stárnutí domu, mnohdy až detektivní zápletky z jeho zdí, smrt i zrození nových postav v kulisách dějin někdy ztřeštěně pádících, jindy zase jen malátně potácivých.
 

Čtenář zajisté pozná mnohé známé události, ale může být překvapen také peripetiemi málo známými, ano i neznámými, které nanesla historie pestrými barvami na dějinné plátno naší vlasti. Mnohé ze starých křivd a nepravostí bude v závěru poněkud překvapivě odhaleno a dopovězeno - tak, jak se sluší na správně vyprávěný příběh.

Autor:
Nakladatel: Miroslav Klepáček - SURSUM
ISBN: 978-80-7323-305-1
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 192
Mohlo by se vám také líbit..