Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 03.06
PPL Pondělí 03.06
Osobní odběr Úterý 04.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Svatý grál

Svatý grál
11 %

221  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Legenda o svatém grálu neboli Sangrealu je přes osm set let stará a dosud má moc uchvátit naše srdce a představivost. Dnes nacházíme její motivy a příběhy v knihách a filmech a jsou vetkány do lidové kultury. Co je svatý grál? Je to kalich, který obsahoval Ježíšovu krev? Je to podnos, na němž spočívala hlava Jana Křtitele? Nebo to je nádoba, kterou Ježíš používal u poslední večeře? Je to manželka Ježíše, která nosila jeho krev v podobě dítěte? Je příběh o grálu původně keltská legenda, nebo jde o příběh z Blízkého východu? Kdo ho vyprávěl a proč? Žil skutečně král Artuš? Existoval opravdový grál? Těmito a mnoha dalšími otázkami se zabývá důkladně promyšlené zkoumání stále unikajícího artefaktu doprovázené výběrem umění inspirovaným grálem.
Autor:
Nakladatel: SLOVART, s.r.o. NAKLADATELSTVí
ISBN: 80-7209-953-1
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 152
Zařazení: populárně-naučné publikace křesťanství gnóze tajné společnosti esoterismus keltská mytologie středověké legendy grál hereze náboženský kult
Mohlo by se vám také líbit..