Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hitlerova armáda

Hitlerova armáda
5 %

756  Kč 799 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha pojednává o jedné z nejznámějších, trvale profesionální, často kontroverzní a zpočátku nejúspěšnější armádě, nerozebírá filosofii nacismu, nýbrž svoji pozornost soustřeďuje především na armádu. Zabývá se rovněž některými méně zjevnými prvky ovlivňujícími tuto armádu, například morálkou, motivací, ctí a disciplínou, stejně jako občas složitými vztahy s nacistickým státem, jemuž sloužila, a s Hitlerem jako svým vrchním velitelem. Spolu s vyčerpávajícím přehledem vývoje Hitlerovy armády je tato práce strukturována způsobem radícím ji k četným již existujícím historickým dílům, pamětem a podrobnějším válečným popisům Německa a jeho ozbrojených sil v dobách Třetí říše. Kniha obsahuje rovněž obecný přehled operací německé armády, podrobný popis jednotlivých válečných tažení a bitev.
Autor:
Nakladatel: Volvox Globator
ISBN: 978-80-7207-844-8
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 380
Zařazení: monografie fotografické publikace 1939-1945 druhá světová válka (1939-1945) vojenské uniformy Německo. ozbrojené síly vojenská výzbroj vojenské operace
Mohlo by se vám také líbit..