Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Žádám Vás jako vynikajícího odborníka

Žádám Vás jako vynikajícího odborníka
11 %

89  Kč 100 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Práce, která je výsledkem autorova několikaletého bádání, se zabývá organizováním odborných činností pro československou delegaci na mírové konferenci v Paříži roku 1919.
Pozornost je zde zaměřena na tzv. Úřad pro přípravu mírové konference (1918-1919) a následně tzv. sbor odborných poradců, organizační jednotku československé delegace v Paříži (1919). Autor se mj. pokusil rekonstruovat organizační strukturu Úřadu, jeho fungování po stránce administrativní i odborné, a dále i způsob jeho spoluúčasti na formování vlastní delegace. Československá delegace je podrobena analýze z hlediska jejího organizačního rámce a skutečného fungování, tj. kategorizace a vymezení jejich práv a povinností v závislosti na proměně postavení zástupců ČSR na konferenci. Rozbor činnosti odborníků v delegaci završuje nastolením otázky jejich případné návazné součinnosti při provádění mírových smluv v ČSR..
Studii doprovází obrazové i textové přílohy..

Autor:
Nakladatel: Masarykův ústav AV ČR
ISBN: 9788087782040
Jazyk : Čeština
Počet stran: 335
Zařazení: monografie 20. stol. Československo Československo. diplomatická jednání 1918-1921 političtí poradci experti mírové konference vládní instituce a organizace Pařížská mírová konference
Mohlo by se vám také líbit..