Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vesnice

Vesnice
18 %

326  Kč 398 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Průvodce českou historií je nová řada výpravných encyklopedií, věnovaných životu v našich zemích od vzniku českého státu do počátku moderní doby. Jednotlivé díly postihují na základě hmotných, písemných a ikonografických památek nejdůležitější fakta o vývoji společnosti. Knihy jsou určeny pro zájemce o historii, studenty středních a vysokých škol a jejich pedagogy, pracovníky muzeí, novináře a publicisty, stejně jako pro návštěvníky památek a čtenáře historických románů.

Druhý díl je věnovaný proměnám venkova od počátků zemědělství, přičemž důraz klade na období od středověku do nástupu industrializace. Autoři sledují vývoj sídlištních typů, proměny usedlostí a jednotlivých vesnických staveb. Podrobně se zabývají regionálními rozdíly lidové architektury, popisují nejvýznamnější technické stavby spojené se životem venkova a také dějiny zemědělství. Knihu úspěšné autorské dvojice doplňuje několik set fotografií, výkladové slovníčky a tabulky.
Autor:
Nakladatel: Vyšehrad
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 200
Zařazení: Česko encyklopedie každodenní život vesnice stavby
Mohlo by se vám také líbit..