Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Od Sepultury k Soulfly

Od Sepultury k Soulfly
28 %

250  Kč 348 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Metalová legenda Max Cavalera, frontman Sepultury a Soulfly, přichází s brutálně upřímným ohlédnutím za více než třicetiletým působením na světové hudební scéně.
Cavalera vypráví příběh o těžkých začátcích, zármutku a ztrátách, které jsou však v závěru korunovány úspěchem a slávou. Předkládá nekompromisní pohled na život i na první hudební pokusy v Brazílii, kde by asi málokdo prorokoval závratný úspěch obyčejnému, někdy problémovému klukovi, který prostě chtěl hrát nejtvrdší metal.
Kniha poprvé odhaluje samotný vznik Sepultury, i to, co nakonec stálo za Maxovým odchodem z kapely a co způsobilo, že s jejím spoluzakladatelem, bratrem Iggorem, poté nepromluvil několik dlouhých let. Mapuje také zrození dalšího projektu, kapely Soulfly, která je kritiky i fanoušky označována za metalovou špičku posledních dvou desetiletí. Cavalera ale odkrývá i osobní život – mimo jiné zničující dopad, který na něj měla nejprve smrt otce, poté i nevlastního syna a vnuka, dále problémy s alkoholem a drogami, a konečně i znovuobnovený vztah s bratrem Iggorem v projektu Cavalera Conspiracy.
Život Maxe Cavalery je neobyčejným příběhem plným zvratů, a jeho autobiografie je tak nezbytnou četbou pro každého opravdového metalového fanouška.

Autor:
Nakladatel: Nakladatelství 65. pole
ISBN: 9788087506479
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 240
Zařazení: autobiografie rock rockoví hudebníci heavy metal Soulfly (hudební skupina)
Mohlo by se vám také líbit..