Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nacisté a okultismus

Nacisté a okultismus
14 %

299  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Jak se země, která se může pochlubit Goethem, Beethovenem, Bachem, Schillerem, Einsteinem, Kantem a Hegelem, nechala zavést až na samý pokraj sebedestrukce řadou zločinců, vyvrhelů, sadistů a drobných byrokratů? Tato kniha, doplněná vzácnými archivními fotografiemi, odhaluje pravou tvář Třetí říše, jejích vztahů k okultismu, i zla jako takového, a zároveň vysvětluje, jak se nedostatečně vzdělanému, duševně nevyrovnanému člověku podařilo uchvátit celý národ. Zapomeňte na to, co jste četli, viděli a slyšeli doposud. Toto je skutečná utajená historie nacistického Německa a jeho temného spasitele – Adolfa Hitlera.

\n

Kniha zkoumá důkazy, zda byl Hitler skutečně pod vlivem černé magie, a jak pravděpodobné je, že druhou světovou válku rozpoutal, aby naplnil svou smlouvu se satanskými silami. Dvanáct let, během kterých bylo Německo a velká část Evropy pod nadvládou nacistické strany, se neslo ve znamení nelogického uvažování. Budete překvapeni, nakolik byli Hitler, Hess, Goering a Himmler ovlivněni okultismem. Brilantní přehled Hitlerových vazeb na okultismus a nacistické posedlosti symboly prastaré moci, jako je Svatý grál nebo Kopí osudu.

Autor:
Nakladatel: OMEGA
ISBN: 978-80-7585-566-4
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Mohlo by se vám také líbit..