Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Príbehy 20. storočia - Ženská sila

Príbehy 20. storočia - Ženská sila
18 %

124  Kč 151 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Štvrťročník Príbehy 20. storočia sa venuje témam z obdobia bývalých totalitných režimov a pridáva kontext súčasnej spoločnosti. Svojich čitateľov si nájde medzi tými, ktorí sa radi zahĺbia do náročnejších textov a vedia, že na to, aby sme mohli rozumieť súčasnosti, potrebujeme poznať našu minulosť. Časopis by nemal chýbať ani na stole pedagógov, ktorí vďaka nemu môžu obohatiť svoje vyučovacie hodiny.

\n

V každom čísle nájdete:

\n

profilový rozhovor s osobnosťou, ktorá predstaví hlavnú tému čísla;\nhlbšiu analýzu či úvahu o téme čísla;\nrubriku Názor, v ktorej hľadáme prepojenie medzi minulosťou a súčasnosťou;\nkultúrnu rubriku s pohľadmi na filmové, výtvarné, divadelné aj literárne diela;\nnami zdokumentované príbehy pamätníkov 20. storočia;\nmetodické listy, ktoré je možné použiť počas vyučovania či workshopov pre mladých ľudí.\nČasopis má rozsah okolo 100 strán, texty dopĺňajú autorské ilustrácie Matúša Maťátka a môže sa stať nadčasovou súčasťou knižníc.

\n

Témy ročníka 2021:

\n

Politické procesy 20. storočia marec 2021\nKonšpiračné teórie\nWomen Power\nVerejnoprávne médiá

\n
Autor:
Nakladatel: Post Bellum SK
ISBN: 9772585904004
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Mohlo by se vám také líbit..