Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Můj domov, můj svět - (16.-18. století)

Můj domov, můj svět - (16.-18. století)
21 %

777  Kč 980 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Průvodce dějinami okamžiků – začátky novověku, a nikoli temno nejtemnější. Fakta a příběhy za onoho času. Odpovědi na otázky, kterých se nám ve škole nedostalo. Historie pro „obyčejné hlavy“, kterým dochází, že bez pevných kořenů jsou hříčkami ve větru každodenní manipulace.

Ochutnejte po malých lžičkách:
Zaklaply dveře za středověkem?, Čechy očima cizince, Král ve hvězdách, Trable s kalendáři, Od masníků a sviňařů k chuťové rozmařilosti, Tulipánový bitcoin, Lupni Krčína, Fenomén Bílá hora, Poprava a pak „oprava“, Zhasínání před temnem, Jak labyrintem bloudil J. A. K., Čarodějníkóm nedopustíš živu býti…, Marie Terezie a její daleká cesta časem, Kde se vzali moravští indiáni?, Svatý Johánek opět na scéně, Chlupatou, tu já mám nejradši, Posázavský Jánošík, Píseň nová o zemských jablkách, Historie tintili vantili, Druzí na bedně, Malá tajemství velkého Zelenky, Smrt pod kopyty války, Otázky dědům našich dědů.
Autor:
Nakladatel: Arcadia Art Agency
ISBN: 9788090341883
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..