Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Skutečný příběh templářů

Skutečný příběh templářů
6 %

309  Kč 329 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Příběh templářů je romantické téma. Od vzniku tohoto řádu se kolem něho šířily nejrůznější pověsti. Některé z nich stvořili i samotní templáři. Byli obdivováni i očerňováni, vynášeni do nebe i opovrhováni. V roce 1119 tito vznešení muži vyslyšeli volání shůry a stali se ochránci poutníků, kteří houfně přicházeli do nově obsazeného Jeruzaléma. Když přijížděli jako spasitelé na hřbetech svých koní, vypadali jako z legend o Artušovi – avšak jejich arogance, bohatství a tajemnost z nich učinily terče nenávisti i násilí. I dnes jsou templáři považováni za vše možné i nemožné, od předchůdců svobodných zednářů až po strážce Svatého grálu. Ačkoliv podle známých historických faktů existovali templáři pouhých 200 let od svého náhlého vzestupu až k dramatickému konci, nic to nemění na skutečnosti, že i dnes vyvolávají mnoho otázek a spekulací.
Autor:
Nakladatel: Vydavatelství VÍKEND s.r.o.
ISBN: 978-80-7433-017-9
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 432
Zařazení: monografie stát a církev křížové výpravy legendy záhady církevní dějiny templáři křesťanství a politika řeholní život hereze
Mohlo by se vám také líbit..