Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tajemství svobodných zednářů

Tajemství svobodných zednářů
15 %

84  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Po Tajemství královské rodiny a Tajemství Vatikánu vychází třetí publikace z této řady. Tentokrát se slovem i obrazem zabývá tajemstvími Řádu svobodných zednářů. Odkrývá jednotlivé vrstvy staletých dějin významného společenství a nabízí informovaný i zábavný pohled na počátky, postoje, praktiky a rituály této organizace. Kniha přináší také přehled mnoha slavných osobností, které jsou nebo byly svobodnými zednáři, ať už jejich profesí byla hudba, malířství, literatura či politika; jmenujme například W. A. Mozarta, Jonathana Swifta či Winstona Churchilla. Během své osmisetleté historie bylo svobodné zednářství často spojováno se skandálními podvody, úplatkářstvím, dokonce i s vraždami, a tato kniha mnohé z oněch smyšlených historek uvádí na pravou míru.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Brána a.s.
ISBN: 978-80-7243-448-0
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 192
Zařazení: populárně-naučné publikace svobodné zednářství svobodní zednáři 18.-20. stol. rituály a obřady institucionální struktura
Mohlo by se vám také líbit..